Home 5 Kraamzorg Berkel en Rodenrijs | De Babynurse

Kraamzorg Berkel en Rodenrijs

De Babynurse biedt persoonlijke kraamzorg met de beste zorg vanuit Berkel en Rodenrijs.

Ik ben Henria, zelfstandig kraamverzorgende uit Berkel en Rodenrijs. Jouw zwangerschap, de naderende bevalling en de kraamperiode: het is een spannende tijd. Een tijd waarin er veel op je afkomt. De komst van jouw baby verandert je leven compleet en daar wil je uiteraard goed op voorbereid zijn. De kraamtijd is een periode van geluk en emoties, maar ook met veel vragen, onzekerheid en niet te vergeten het lichamelijk en geestelijk herstel van de moeder. De zorg voor moeder en baby is dan ook heel belangrijk, maar uiteraard wordt de rest van het gezin niet vergeten. Daar moet je als kraamvrouw geen zorgen over hebben. Kies daarom voor kraamzorg van de Babynurse! Ik probeer er altijd een feestje voor jou en je gezin van te maken. Wel een feestje met de bekende 3 R’s: Rust, Reinheid en Regelmaat! Wil jij een gezellige en rustige kraamperiode? Zoek dan niet verder en meld je aan.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar henria@debabynurse.nl.

Kraamzorg-Berkel-en-Rodenrijs-de-babynurse

Regelmaat

Rust

Rijnheid

Kraamzorg na thuis bevallen

Wanneer je thuis gaat bevallen dan zal de verloskundige bij de laatste centimeters van de ontsluiting contact met mij opnemen. Ik assisteer de verloskundige en zorg ervoor dat alles wat nodig is klaargezet wordt. Ik zorg voor rust en ondersteun jou tijdens de bevalling. Na de bevalling zorg ik voor jou en je pasgeboren baby, ruim alles op en assisteer bij de eerste voeding. Zodat je kunt genieten van de baby.

Kraamzorg na bevallen in het ziekenhuis

Ga je in het ziekenhuis bevallen, dan ben ik er wanneer je naar huis komt. Ik ben je persoonlijke coach, bij de verzorging van de baby en van jullie als ouders. De verdere dagen van de kraamweek zorg ik voor jou en je gezin, geef je advies, voer controles uit bij jou en de baby en zorg voor rust.

Voorbereiding op de komst van jouw baby

Om goed voorbereid te zijn op de komst van jullie kleintje, vind je hier een uitzetlijst voor de baby, de kraamperiode en de ziekenhuistas. Pak ook de ziekenhuistas in als je van plan bent om thuis te bevallen.

De Kraamweek

Tijdens de kraamweek heb ik nauw contact met de verloskundige. Ik hou een kraamdossier bij met daarin alle controles. Dit kan je later nog eens teruglezen. Daarnaast verzorg ik het ontbijt, de lunch en kan eventueel ook de avondmaaltijd voorbereiden. 

Kortom we maken er samen een leuke kraamweek van!