Home 9 Referenties

Referenties

Ben je benieuwd hoe andere ouders de kraamzorg van de Babynurse hebben ervaren? Lees hier de reviews!

 • Hen geeft liefdevolle en vakkundige zorg en iedere maaltijd was echt een feestje! Henria is zeer kundig, geeft veel tips, en verzorgde ons op en top. Ze heeft ons veel geleerd en is zelf geduldig en lekker vrolijk 🙂


  Merel de Rooy | Kraamweek januari 2023

 • Wat eerder dan verwacht was ons kleine meisje daar. Dus wat een gelukje voor ons dat Henria alsnog bij ons kon komen in onze kraamweek. Voor ons een nieuwe ervaring, maar wat heeft ze ons verwend deze dagen! Het voelde heel ontspannen en vertrouwd om Henria tijdens deze intieme en toch kwetsbare en emotionele dagen dichtbij ons te hebben. Ze heeft ons enorm ontlast en ondersteund met haar open, gezellige, professionele en doortastende aanwezigheid en goede en welkome tips. Ook met ons zoontje had zij een leuke en speelse klik. Wij kijken terug op een heerlijke kraamweek waarin we in alle rust hebben kunnen genieten van onze dochter, ons gezinnetje.


  Robin, Wiet, Tycho & Fien | Kraamweek maart 2023

 • Bij de intake klikte het direct en wisten wij meteen dat het heel fijn zal zijn dat Henria bij ons zal komen kramen. Heel fijn want de eerste gedachten die door ons heen ging was oh nee, een week lang een vreemde in huis. Dit gevoel was direct weggenomen na de eerste kennismaking.

  Henria heeft alle verwachtingen dubbel en dwars waargemaakt, wat heeft zij ons geholpen, ondersteund, gecoacht in deze bijzonder tijd van ons leven. We hebben veel geleerd, gehuild maar ook veel gelachen, voor alles was er ruimte.

  Henria doet haar werk echt op een hele mooie, eigen manier. Zij is zichzelf; ontzettend lief en kundig. Het is echt ongelooflijk hoe intens en vertrouwd contact er mogelijk is in z’n korte tijd. Henria heeft ons echt in watten gelegd. Ontbijt, lunch en zelfs ons avondeten werd voorbereid. Dit alles werd restaurantwaardig klaargemaakt.
  Henria heeft ons zekerder laten voelen waardoor wij nu met zelfvertrouwen naar de toekomst kijken samen met onze dochter. Ook werd onze hond goed verzorgd, kreeg veel liefde en aandacht, wat wij hem op dat moment niet konden bieden.

  Wij vonden het echt een feestje, kijken terug op een prachtige kraamweek. We hopen oprecht dat Henria bij ons tweede kindje ook komt kramen.Henria heeft een bijzonder plekje in ons hart


  Merel, Sandy, Lara en Xavi | Kraamweek november 2021

 • Wat een waanzinnige start van ons nieuwe leven. Thuis komen met ons wondertje en dan zo fijne lieve vrouw die ons bij stond met de start als nieuw gezin.

  Voor mij is iemand toelaten in mijn huis echt een ding. Dus ook best een opgave iemand uit te zoeken die hopelijk een beetje bij ons zou passen. Iemand die ik zo dichtbij laat, in mijn huis en bij mijn pasgeboren baby’tje.

  Toen ik wist dat ik zwanger was kon de zoektocht beginnen. Ik had een aantal namen voorbij horen komen bij mijn verloskundige en ben samen met mijn vader gaan uitzoeken wie het zou worden.
  Bij jou foto, voelde we gelijk je warmte.
  Na ons eerste telefoongesprek voelde het al goed! De gehele zwangerschap hebben we regelmatig contact gehad en opeens was het zover, je stond samen met mijn moeder ons op te wachten, je pakte me beet en de kraamtranen vloeide over m’n wangen. Het was alsof je helemaal bij de familie hoorde. Lieve Hen je hebt onze harten veroverd! Niet alleen die van mij en mijn zoontje, maar ook die van mijn vriend en mijn ouders!
  Super super bedankt voor de goede zorgen en de mooie foto’s!

  Dikke kus en warme knuffel van ons


  Ricky&Stash en Baby Mack | oktober 2021

 • We hebben door Henria een hele fijne kraamtijd gehad. Mede door haar warmte, de fijne gesprekken en haar enorme geduld. Maar ook het mogelijk maken van onze extra slaapuurtjes, de heerlijke ontbijtjes en het uitlaten van viervoeter Harvey werd onwijs gewaardeerd. Bedankt dat je tijd had voor ons gezin!


  Sander, Robin, Lavie-Juliët & Harvey | Kraamweek augustus 2021

 • Henria was onze rockstar! Na een pittige bevalling van 5 dagen die uiteindelijk met een keizersnee eindigde, kwamen we na een week ziekenhuis uitgeput met onze zoon naar huis. Henria was er en nam gelijk de touwtjes over. Ze heeft zo veel positive energie dat het besmettelijk is en haar rustige manier je te verzekeren dat alles goed komt was precies wat we nodig hadden.

  We hadden een baby met een hoge  bilirubinegehalte die ook veel afgevallen was, ik had twee grote doorligplekken op allebei de hielen, die meer pijn deden dan mijn keizersnede wond en we waren alle drie dood moe.

  Henria heeft ervoor gezorgd dat de huisarts en verloskundige bijna iedere dag langs kwamen om voor ons allebei te zorgen. Ze heeft zelf zo meegeleefd dat ze ervoor zorgde dat iedereen deed wat nodig was. Ze heeft medicijnen, een passend voedingskussen en BH’s geregeld en de medische en ook psychische zorg 100% overgenomen.

  Ze zag heel goed dat we samen de hele bevalling nog moesten verwerken en ook al wilden we er niet over praten heeft zij ervoor gezorgd dat we het toch deden. Ondanks alle problemen hebben we ook intens kunnen genieten, met mooie ontbijten, heel veel gesprekken, iedere dag een lief briefje van Henria in ons kraamboek, veel huid op huid, douchen met onze baby en heel veel knuffelen. Het enige nadeel was dat was dat we niet meer tijd hadden met Henria!

  Iedere ochtend eet ik mijn ontbijt nog met blauwe muisjes en denk heel graag aan Henria en onze kraamweek terug.


  - Wesley, Sophie & Baby Christian | Kraamweek: augustus 2021

 • Via via hadden wij van de Babynurse gehoord. Er werd ons verteld dat we er vroeg bij moesten zijn. Dus bij 9 weken gebeld, wat eigenlijk al laat was. Gelukkig kon Henria wat schuiven en plek voor ons vrij maken. Op het moment van dit schrijven is het inmiddels 2 maanden geleden en kijken wij er nog steeds met een heel erg goed gevoel op terug. We hebben genoten van de lekkere ontbijtjes en lunches. Onze 1e dochter vond het maar al spannend zo’n nieuw leven in het gezin. Hier heeft Henria ons ook ontzettend goed bij geholpen. Voor ons is de kraamweek echt voorbij gevlogen dankzij Henria’s natuurlijke zorgen op de juiste momenten. We hebben Henria in ons hart gesloten en zullen haar zeker benaderen bij een eventuele gezinsuitbreiding.


  - Familie Reinders | Kraamweek: april 2021