Home 9 Referenties

Referenties

Ben je benieuwd hoe andere ouders de kraamzorg van de Babynurse hebben ervaren? Lees hier de reviews!

 • Hen geeft liefdevolle en vakkundige zorg en iedere maaltijd was echt een feestje! Henria is zeer kundig, geeft veel tips, en verzorgde ons op en top. Ze heeft ons veel geleerd en is zelf geduldig en lekker vrolijk 🙂


  Merel de Rooy | Kraamweek januari 2023

 • Wat eerder dan verwacht was ons kleine meisje daar. Dus wat een gelukje voor ons dat Henria alsnog bij ons kon komen in onze kraamweek. Voor ons een nieuwe ervaring, maar wat heeft ze ons verwend deze dagen! Het voelde heel ontspannen en vertrouwd om Henria tijdens deze intieme en toch kwetsbare en emotionele dagen dichtbij ons te hebben. Ze heeft ons enorm ontlast en ondersteund met haar open, gezellige, professionele en doortastende aanwezigheid en goede en welkome tips. Ook met ons zoontje had zij een leuke en speelse klik. Wij kijken terug op een heerlijke kraamweek waarin we in alle rust hebben kunnen genieten van onze dochter, ons gezinnetje.


  Robin, Wiet, Tycho & Fien | Kraamweek maart 2023

 • Bij de intake klikte het direct en wisten wij meteen dat het heel fijn zal zijn dat Henria bij ons zal komen kramen. Heel fijn want de eerste gedachten die door ons heen ging was oh nee, een week lang een vreemde in huis. Dit gevoel was direct weggenomen na de eerste kennismaking.

  Henria heeft alle verwachtingen dubbel en dwars waargemaakt, wat heeft zij ons geholpen, ondersteund, gecoacht in deze bijzonder tijd van ons leven. We hebben veel geleerd, gehuild maar ook veel gelachen, voor alles was er ruimte.

  Henria doet haar werk echt op een hele mooie, eigen manier. Zij is zichzelf; ontzettend lief en kundig. Het is echt ongelooflijk hoe intens en vertrouwd contact er mogelijk is in z’n korte tijd. Henria heeft ons echt in watten gelegd. Ontbijt, lunch en zelfs ons avondeten werd voorbereid. Dit alles werd restaurantwaardig klaargemaakt.
  Henria heeft ons zekerder laten voelen waardoor wij nu met zelfvertrouwen naar de toekomst kijken samen met onze dochter. Ook werd onze hond goed verzorgd, kreeg veel liefde en aandacht, wat wij hem op dat moment niet konden bieden.

  Wij vonden het echt een feestje, kijken terug op een prachtige kraamweek. We hopen oprecht dat Henria bij ons tweede kindje ook komt kramen.Henria heeft een bijzonder plekje in ons hart


  Merel, Sandy, Lara en Xavi | Kraamweek november 2021

 • Wat een waanzinnige start van ons nieuwe leven. Thuis komen met ons wondertje en dan zo fijne lieve vrouw die ons bij stond met de start als nieuw gezin.

  Voor mij is iemand toelaten in mijn huis echt een ding. Dus ook best een opgave iemand uit te zoeken die hopelijk een beetje bij ons zou passen. Iemand die ik zo dichtbij laat, in mijn huis en bij mijn pasgeboren baby’tje.

  Toen ik wist dat ik zwanger was kon de zoektocht beginnen. Ik had een aantal namen voorbij horen komen bij mijn verloskundige en ben samen met mijn vader gaan uitzoeken wie het zou worden.
  Bij jou foto, voelde we gelijk je warmte.
  Na ons eerste telefoongesprek voelde het al goed! De gehele zwangerschap hebben we regelmatig contact gehad en opeens was het zover, je stond samen met mijn moeder ons op te wachten, je pakte me beet en de kraamtranen vloeide over m’n wangen. Het was alsof je helemaal bij de familie hoorde. Lieve Hen je hebt onze harten veroverd! Niet alleen die van mij en mijn zoontje, maar ook die van mijn vriend en mijn ouders!
  Super super bedankt voor de goede zorgen en de mooie foto’s!

  Dikke kus en warme knuffel van ons


  Ricky&Stash en Baby Mack | oktober 2021

 • We hebben door Henria een hele fijne kraamtijd gehad. Mede door haar warmte, de fijne gesprekken en haar enorme geduld. Maar ook het mogelijk maken van onze extra slaapuurtjes, de heerlijke ontbijtjes en het uitlaten van viervoeter Harvey werd onwijs gewaardeerd. Bedankt dat je tijd had voor ons gezin!


  Sander, Robin, Lavie-Juliët & Harvey | Kraamweek augustus 2021

 • Henria was onze rockstar! Na een pittige bevalling van 5 dagen die uiteindelijk met een keizersnee eindigde, kwamen we na een week ziekenhuis uitgeput met onze zoon naar huis. Henria was er en nam gelijk de touwtjes over. Ze heeft zo veel positive energie dat het besmettelijk is en haar rustige manier je te verzekeren dat alles goed komt was precies wat we nodig hadden.

  We hadden een baby met een hoge  bilirubinegehalte die ook veel afgevallen was, ik had twee grote doorligplekken op allebei de hielen, die meer pijn deden dan mijn keizersnede wond en we waren alle drie dood moe.

  Henria heeft ervoor gezorgd dat de huisarts en verloskundige bijna iedere dag langs kwamen om voor ons allebei te zorgen. Ze heeft zelf zo meegeleefd dat ze ervoor zorgde dat iedereen deed wat nodig was. Ze heeft medicijnen, een passend voedingskussen en BH’s geregeld en de medische en ook psychische zorg 100% overgenomen.

  Ze zag heel goed dat we samen de hele bevalling nog moesten verwerken en ook al wilden we er niet over praten heeft zij ervoor gezorgd dat we het toch deden. Ondanks alle problemen hebben we ook intens kunnen genieten, met mooie ontbijten, heel veel gesprekken, iedere dag een lief briefje van Henria in ons kraamboek, veel huid op huid, douchen met onze baby en heel veel knuffelen. Het enige nadeel was dat was dat we niet meer tijd hadden met Henria!

  Iedere ochtend eet ik mijn ontbijt nog met blauwe muisjes en denk heel graag aan Henria en onze kraamweek terug.


  - Wesley, Sophie & Baby Christian | Kraamweek: augustus 2021

 • Via via hadden wij van de Babynurse gehoord. Er werd ons verteld dat we er vroeg bij moesten zijn. Dus bij 9 weken gebeld, wat eigenlijk al laat was. Gelukkig kon Henria wat schuiven en plek voor ons vrij maken. Op het moment van dit schrijven is het inmiddels 2 maanden geleden en kijken wij er nog steeds met een heel erg goed gevoel op terug. We hebben genoten van de lekkere ontbijtjes en lunches. Onze 1e dochter vond het maar al spannend zo’n nieuw leven in het gezin. Hier heeft Henria ons ook ontzettend goed bij geholpen. Voor ons is de kraamweek echt voorbij gevlogen dankzij Henria’s natuurlijke zorgen op de juiste momenten. We hebben Henria in ons hart gesloten en zullen haar zeker benaderen bij een eventuele gezinsuitbreiding.


  - Familie Reinders | Kraamweek: april 2021

Henria was onze rockstar! Na een pittige bevalling van 5 dagen die uiteindelijk met een keizersnee eindigde, kwamen we na een week ziekenhuis uitgeput met onze zoon naar huis. Henria was er en nam gelijk de touwtjes over. Ze heeft zo veel positive energie dat het besmettelijk is en haar rustige manier je te verzekeren dat alles goed komt was precies wat we nodig hadden.

We hadden een baby met een hoge  bilirubinegehalte die ook veel afgevallen was, ik had twee grote doorligplekken op allebei de hielen, die meer pijn deden dan mijn keizersnede wond en we waren alle drie dood moe.

Henria heeft ervoor gezorgd dat de huisarts en verloskundige bijna iedere dag langs kwamen om voor ons allebei te zorgen. Ze heeft zelf zo meegeleefd dat ze ervoor zorgde dat iedereen deed wat nodig was. Ze heeft medicijnen, een passend voedingskussen en BH’s geregeld en de medische en ook psychische zorg 100% overgenomen.

Ze zag heel goed dat we samen de hele bevalling nog moesten verwerken en ook al wilden we er niet over praten heeft zij ervoor gezorgd dat we het toch deden. Ondanks alle problemen hebben we ook intens kunnen genieten, met mooie ontbijten, heel veel gesprekken, iedere dag een lief briefje van Henria in ons kraamboek, veel huid op huid, douchen met onze baby en heel veel knuffelen. Het einige naadeel was dat was dat we niet meer tijd hadden met Henria!

Iedere ochtend eet ik mijn ontbijt nog met blauwe muisjes en denk heel graag aan Henria en onze kraamweek terug.

Wesley, Sophie & Baby Christian

Kraamweek maart 2021

Via via hadden wij van de Babynurse gehoord. Er werd ons verteld dat we er vroeg bij moesten zijn. Dus bij 9 weken gebeld, wat eigenlijk al laat was. Gelukkig kon Henria wat schuiven en plek voor ons vrij maken. Op het moment van dit schrijven is het inmiddels 2 maanden geleden en kijken wij er nog steeds met een heel erg goed gevoel op terug. We hebben genoten van de lekkere ontbijtjes en lunches. Onze 1e dochter vond het maar al spannend zo’n nieuw leven in het gezin. Hier heeft Henria ons ook ontzettend goed bij geholpen. Voor ons is de kraamweek echt voorbij gevlogen dankzij Henria’s natuurlijke zorgen op de juiste momenten. We hebben Henria in ons hart gesloten en zullen haar zeker benaderen bij een eventuele gezinsuitbreiding.

Familie Reinders

Kraamweek april 2021

Wij hebben Henria leren kennen omdat ze in december 2016 bij onze broer/zwager en schoonzus had gekraamd. Toen ik Henria voor het eerst zag was er gelijk een klik! Niet lang daarna is Henria voor zichzelf begonnen en sindsdien is zij de kraamzorg van onze familie. Wij noemen haar ook wel ’tante Hen’. Henria heeft inmiddels al bij 12 baby’s kraamzorg gegeven waarvan 2 baby’s helaas te mooi waren voor deze wereld. Henria is nauw betrokken bij de familie en is als eerste op de hoogte als er weer een baby op komst is.

Henria kwam bij ons voor de 2e keer kraamzorg geven en het was weer een feestje! Het was een bijzondere week omdat mijn schoonzus 2 dagen daarvoor was bevallen en omdat Henria aanwezig was bij mijn bevalling. Dit was een fijne ervaring omdat Henria ons kent maar ook omdat ze goed aanvoelde waar de behoefte lag. Henria heeft die week gedubbeld bij beide gezinnen en draaide haar hand daar niet voor om. We zijn niks te kort gekomen en hebben genoten van de ontbijtjes, de lunch, avond eten en zelfgemaakte appeltaart.  Henria is een heel warm, open en eerlijk persoon en maakt alles bespreekbaar. Het is heel fijn om de hele week één vast gezicht te hebben. Henria geeft je de juiste tools en adviezen voor je kersverse newborn. Ook heeft Henria een groot professioneel netwerk. Als afsluiter hebben we met elkaar uitgebreid geluncht en daarna afscheid genomen met een lach en een traan want wat vliegt de kraamweek voorbij. Henria is een geweldige vrouw en doet haar werk met haar hart! Wij wensen elke ouder Henria toe want het is geen feest als tante Hen niet is geweest.

Bas, Renate, Pepijn & Lucas

Kraamweek maart 2021

Als je een lieve, zorgzame en professionele kraamverzorgster zoekt dan zit je goed bij Henria. Ze heeft al 4x bij ons gekraamd (3x feestje en 1x stillgeborene) en alle keren kregen we we de zorg, liefde en aandacht die we nodig hadden en zoveel meer! Heerlijk eten, opgeruimd huis, super leuk en lief met de andere kinderen, meer genieten van je kraamweek is niet mogelijk. Een feestje is het! Het is dan ook niet voor niks dat ze bij alle baby’s in onze familie heeft gekraamd. Inmiddels is ze dan ook onze tante Hen geworden. Super dankbaar voor deze mooie power vrouw!

Coen & Merle, Sam, Julia, Sophie* & Stijn

Kraamweek maart 2021

Net iets te laat namen we contact op met De Babynurse, we wisten namelijk al 2 weken dat mijn vrouw zwanger was en zaten al in week 6 van de zwangerschap.
Het was nog maar de vraag of Henria een plekje voor ons had 🙂 Gelukkig kon iets geregeld worden en was het wachten begonnen. Als je kwaliteit wil moet je er vroeg bij zijn!

Bij het intake gesprek kreeg ik de kriebels, ik ga jullie verzorgen, ontbijt op bed maken, koken en er voor jullie zijn.
Waarom…? Waarvoor is dat nodig…? Gedoe, heb ik geen zin in…

Vanaf het moment dat de vliezen braken ’s avonds, en de dagen daarvoor al met mijn vrouw, heeft Henria ons rust, vertrouwen en zekerheid gegeven. Na thuiskomst vanuit het ziekenhuis was ze er, als een wervelwind door het huis, alles klaarzetten voor de eerste nacht en ons geruststellen.
Het ziekenhuis was namelijk de handleiding van ons net geboren kindje vergeten mee te geven. De eerste nacht was pittig en de verlichting kwam de volgende ochtend om 8 uur! Alles waar ik als man tegenop heb gezien; het zorgen, het ontbijten op bed, iemand anders in je huis hebben, voelde nu als een zegen! Een baken van vertrouwen, een tweede moeder die je helpt op je meest kwetsbare momenten als je het even niet meer weet.
Ik en mijn vrouw hadden ons geen betere, liefdevollere en fijnere kraamverzorgster kunnen wensen. Een zegen dat wij jou in ons gezinnetje hebben mogen opnemen.

Onze families, die in deze gekke Corona tijden op een bepaalde afstand moesten blijven, hebben Tante Hen ook in de armen en hart gesloten. Ze heeft een appgroep gestart en elke dagen foto’s, filmpjes en leuke weetjes gedeeld met onze families. Om zo toch op afstand de belevenissen van ons prille gezinnetje mee te kunnen maken.
Of Henria een aanrader is…. Nee, meer dan dat! Noem het een zegen.
Dankjewel Tante Hen!

Collin en Alexandra

Kraamweek maart 2021

Vanaf het moment dat onze prachtige dochter er was is ons kraamfeest begonnen. We werden verzorgd met ontbijt op bed (papa ook) en we kregen duidelijke uitleg over alles wat voor ons nieuw was. De methode hierbij zelf proberen en Henria coacht ons er doorheen. Hierdoor konden we binnen no-time de meeste dingen met zelfvertrouwen zelf. Dit ook met de borstvoeding. Ondertussen werd het hele huishouden geregeld door de babynurse, zodat wij als 2 dolverliefde ouders naar onze dochter konden blijven staren. We grapten dat we tipi-one in huis hadden; de was, de boodschappen, schoonmaken, de hond en de mooiste ontbijtjes en lunches werden verzorgd.

Maar bij het huishouden bleef het niet. Doordat Henria veel connecties heeft in de fashion werd ik ook nog eens geholpen aan een nieuwe garderobe. Van voedings-BH tot nieuwe blouses, alles kon ik thuis passen. Ook hebben we samen gelachen en flink dat (kraam)tranen laten vloeien.

Naarmate de kraamweek vorderde ging tipi-two (de bijnaam die we papa gaven) steeds meer klusjes oppakken en aan het einde van de week konden wij als kersverse ouders het alleen aan. Niet dat we tipi-one niet missen….

Maaike, Ryan & Sophie

Kraamweek februari 2021

Wat zijn wij dankbaar voor de hulp van Henria tijdens onze kraamweek. Mijn zus vroeg hoe onze kraamzorg was. Ik vertelde: “ze is fantastisch! Ze is echt alles in 1! zowel chef-kok, verpleegkundige, nanny, schoonmaakster, coach en zelfs fotograaf”. Ondanks het feit dat ze van alle markten thuis is heb ik als kraamvrouw vooral veel aan haar gehad omdat ze mij echt met hart en ziel bijstond. Ik had best een pittige kraamtijd, maar door Henria voelde ik mij veilig, begrepen en gezien. Ik vond het heel bijzonder dat Henria precies wist wat ik nodig had. Wij hadden continu het gevoel dat we niet Henria de kraamhulp, maar echt Henria als mens bij ons over de vloer hadden.

Toen Henria wegging dachten we aan dit liedje:

“Ik zou je ’t liefste in een doosje willen doen. En je bewaren, heel goed bewaren
Dan laat ik jou verzekeren voor anderhalf miljoen. En telkens zou ik eventjes het deksel opendoen…”

Marjolein, Tom, Isabella, Bobby

Kraamweek februari 2021

Vanaf het eerste moment dat we elkaar telefonisch spraken voelde het al erg vertrouwd, maar wat je nou echt kan verwachten van zo’n kraamweek is dan nog één groot raadsel?

Na een bevalling in het ziekenhuis mochten wij tegen 00:00u naar huis. Henria stond een half uur later al op de stoep om ons midden in de nacht nog te voorzien van de eerste tips en tricks, hiermee konden we de nacht enigszins goed doorkomen (wat een topper)!
De volgende ochtend rond 8:00u was ze daar onze reddende engel, want ja… hoe gaat dat eigenlijk allemaal? Wat moet je doen? Wanneer moet je wat doen? Best spannend allemaal zo’n eerste kindje.

De eerste dagen waren heftig en het nemen van bepaalde beslissingen vielen zwaar. Henria was daar als luisterend oor, gaf advies waar nodig, maar velde absoluut geen oordeel over de keuzes die gemaakt werden.
Tijdens deze week hebben wij zoveel geleerd, we hebben gehuild, gelachen en vooral GENOTEN. Ook onze naaste familieleden hebben een super kraamweek gehad, doormiddel van een app met daarin berichten, foto’s en filmpjes werden zij goed op de hoogte gehouden van hun pasgeboren (achter)kleindochter.

Wij hadden haar graag nog langer gehouden, maar zijn dankbaar voor de tijd die we hebben gehad en gunnen andere aanstaande papa’s en mama’s dezelfde liefdevolle, professionele zorg die wij ook gehad hebben!

Je bent een topper lieve Hen!

Maarten, Roxane & Nové

Kraamweek november 2020

Een vriendin van ons heeft Henria aanbevolen, ze gaf aan dat het met Henria een topweek zou worden. Al bij het eerste telefoongesprek voelde het super goed en het klikte. Henria beloofde ons een feestje en dat werd het uiteindelijk ook. Ondanks dat onze week iets anders verliep dan we hadden verwacht hebben wij dankzij Henria toch enorm genoten. We zijn tijdens de kraamweek niets te kort gekomen ondanks dat zij in de loop van de week een tweede gezin erbij kreeg. Wanneer je voor Henria kiest weet je dat je een gezellige, spontane, lieve maar vooral deskundige kraamverzorgster in huis hebt. Wij raden Henria zeker aan, het beloofd een gezellige feestelijke week te worden. Mocht er bij ons ooit een tweede komen dan bellen we haar meteen.
Ed, Hanneke & Milly

Kraamweek september 2020

Wat een geluk dat lieve tante Hen (zo noemen we haar) voor ons kwam zorgen tijdens de kraamweek van ons eerste kindje. Wij hebben enorm genoten van de ontbijtjes, de luxe lunch elke dag weer en de dinertjes die ze voor ons voorbereidde. Het eten was altijd een feestje! Naast het lekkere eten, zorgt, wast, coacht, lacht Henria als de beste. Het liefst hadden wij tante Hen voor altijd gehouden, maar wij gunnen andere papa’s, mama’s en baby’s ook de geweldige zorg van de Babynurse!
Lester, Kirsten en Didi

Kraamweek september 2020

Wij hebben Henria twee keer als babynurse in ons huis gehad. Wij vonden haar fantastisch omdat ze van de kraamweek echt een feestje maakt. Ze heeft ons alle praktische zaken rondom het verzorgen van onze zoontjes bijgebracht en ze wist goed in te spelen op onze onzekerheid als nieuwe papa en mama. We genoten daarnaast van het heerlijke eten (waar ze ook echt een feestje van maakt) en een schoon huis. Tijdens de tweede kraamweek heeft ze ook direct het hart gestolen van onze oudste zoon, hij heeft het een maand later nog steeds over haar. Henria is goed in haar vak, hartelijk, betrokken en doortastend. Daarnaast is ze gewoonweg een super lieve vrouw. Wij raden haar zonder twijfel aan!

Bart, Patricia, Jasper en Hugo

Kraamweken mei 2017 en juli 2020

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad. Dit hadden we voornamelijk te danken aan Henria. Ze is een warm en vrolijk persoon maar ook erg professioneel. Ze heeft ons als kersverse ouders onwijs veel geleerd; hoe te zorgen voor ons eerste kindje, de borstvoeding maar ook het belang van rusten. Ze heeft ons alle drie daarnaast ook onwijs vertroeteld met heerlijke ontbijtjes, lunch en zelfs ovenschotels. Door haar hebben we ook het vertrouwen gekregen dat we ook zonder hulp voor onze dochter konden zorgen. Al hoewel we Henria daarna natuurlijk wel hebben gemist. We hopen dat ze in de toekomst nog eens bij ons langs komt en we zouden haar dus aan iedereen aanbevelen!

Marit, Benjamin en Josephine

Kraamweek juni 2020

Henria heeft bij ons gekraamd toen we onze tweede dochter kregen. Ik was heel bang dat onze oudste dochter er moeite mee zou hebben. En ik wilde dat voor haar de kraamtijd (en daarna natuurlijk) ook een feestje zou zijn. De kracht van Henria is dat ze niet alleen voor de moeder en de pasgeboren baby zorgt, ze zorgt voor je hele gezin. We werden geadviseerd om haar te betrekken bij de zorg voor de jongste en dat heeft goed gewerkt. Onze dochters kunnen het goed met elkaar vinden. Mijn oudste dochter is wat woordjes rijker en vond het heel gezellig met Henria. Het was fijn dat Henria haar ook vermaakte zodat ik kon rusten. Verder hebben we heerlijk gegeten, elke maaltijd was een feestje. En toen de kraamzorg erop zat had ik het gevoel dat ik het prima aankon. Henria kijkt wat je nodig hebt en speelt daarop in. Ze geeft adviezen, maar drukt ze niet door. Ze zet zich voor de volle 100% in en dat zie je in alles. Zo lette ze bij het boodschappen doen zelfs op de merken die ik normaal haal. Ik vind haar een heel prettig, warm en gezellig persoon en ben dankbaar voor de fijne tijd die we met haar gehad hebben.

Fam. Petronella

Kraamweek april 2020

Allereerst WAUW!!! Wat een fantastische kraamweek was het weer! Ja weer want lieve Henria mocht voor de 2de keer bij ons komen. Eerste keer dat ze bij ons was dat was voor ons 2de kindje. Het was toen al een geweldige kraamweek. En nu voor de 2de keer mocht Henria weer langs komen voor ons 3de kindje! Wat hebben we gelachen gehuild veel geknuffeld. Veel tranen gelaten omdat je ook weer weg ging! Je heb me zo goed verzorgd in de kraamweek me 2 andere kindjes vermaakt en natuurlijk ook papa goed geholpen. Je bent van binnen en van buiten een fantastische vrouw! Luistert goed naar de wensen in huis. Zorgt dat de moeder goed haar rust pakt, maakt de lekkerste en vrolijksten ontbijtjes klaar voor ouders en kinderen! Een feestje op je bord. Het was gewoon weer een geweldige kraamweek! Hernia is gewoon in 1 woord FANTASTISCH!!! 

Jessica Kees Joanna Dani en Yara(mowgli)

Kraamweek januari 2020

Wauw, wat hebben we een geweldige kraamweek gehad met HenriaBij de intake geeft ze aan er een feestje van te maken en dit heeft ze ook zeker waargemaakt! Elke dag begon met een fantastisch ontbijtje op bed. Wassen, boodschappen doen, niets was teveel. En natuurlijk het belangrijkste, de zorg voor moeder en kind. Dit deed ze super. Ze heeft veel kennis en straalt proffesionaliteit uit. Wij wisten dat als het af en toe even moeilijk was we van Henria op aan konden. Ze voelde precies aan wat we nodig hadden en gaf je hiermee als kersverse ouders van een eerste kindje zelfvertrouwen. Na het afsluiten van de kraamweek hebben we haar ook echt gemist! Henria is een warm, lief, vrolijk en gezellig persoon die wij aan iederen zouden aanraden!

Bart, Eliza en Kai

Kraamweek maart 2019

Een eerste kindje krijgen is overweldigend, vooral bij het eerste kind. Alles is nieuw en de start kan soms niet zo soepel verlopen als je had gehoopt. Henria heeft mij overal doorheen gesleept en het gevoel gegeven dat ik het kan als kersverse moeder! Ze is een warm, vrolijk en eerlijk persoon. Eigenschappen die je nodig hebt in zo’n week!

Familie Scholten

Ouders van Sara, Kraamweek oktober 2017

 

Met Henria heb je een fantastische kraamverzorgster in huis. Zij heeft een warme en gezellige persoonlijkheid en voelt aan als familie. Ook heeft ze heeft veel kennis, helpt ontzettend goed mee in huis en kan fantastisch koken. Ook doet ze heel veel extra’s voor moeder en kind! Wij hebben een heerlijke tijd met haar gehad en hopen dat zij in de toekomst nogmaals bij ons komt! Ik zou haar dan ook zeker aan iedereen aanraden!

Familie Abspoel

Ouders van Sam, de eerste echte babynurse baby!!, Kraamweek januari 2018

De laatste week van mijn zwangerschap in contact gekomen met Henria. Mijn eerste kraamzorg kon niet meer komen. Mijn verloskundige zei: Bel Henria! Diezelfde dag met Henria aan de telefoon gezeten en alles geregeld! Een last van mijn schouders. Vanaf het moment dat Henria bij ons binnen kwam, voelden wij dat het helemaal goed zat. Vanaf dag 1 heeft ze ons met alles geholpen. Ze helpt met alles; van het zorgen voor en zoveel geleerd. Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Vrolijk, lief, humor en ze zorgt niet alleen voor de baby maar voor het gezin. Zoveel goede tips en advies gekregen. Wij hebben genoten in de kraamweek. De ontbijtjes en de lekkere schotels missen we nog steeds. Bij alle zwangere vriendinnen om mij heen, raad ik Henria aan.

Dylan & Camille

Ouders van Julie, Kraamweek februari 2018

Wij hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen. En dat hebben we voor een groot deel te danken aan babynurse Henria! Wij hebben Henria leren kennen als een betrokken, zorgzame, energieke en daadkrachtige kraamhulp. Iemand die weet waar ze het over heeft en precies aanvoelt waar behoefte aan is in het gezin.Henria heeft aandacht en zorg voor moeder en baby, zorgt ervoor dat het huis aan kant is, maakt de mooiste ontbijtjes en fruithapjes voor de kersverse ouders en verzorgde bij ons een traktatie voor het kinderdagverblijf die zo leuk was dat het zonde was om op te eten. Daarnaast voelt Henria ook feilloos aan welke emoties er spelen bij moeder (en vader!) en biedt een luisterend oor, schouder om op te huilen en advies wanneer nodig. Naast de perfecte zorg die Henria biedt, brengt ze ook een stuk vrolijkheid en humor mee en eigenlijk is niets haar te gek. Zo maakte ze veel lol met ons 3-jarig zoontje Aidan, die al na dag 1 ’s ochtends bovenaan de trap zat te wachten tot Henria er weer was. Zo was de kraamweek ook voor hem een feestje! Kortom, Henria biedt het complete pakket voor het hele gezin en we kunnen dan ook niet anders dan haar van harte aanraden!

Familie Kesarlal

Ouders van Lilian , Kraamweek november 2017

Met Henria wordt elke kraamweek een kraamfeest. Wat zijn wij goed geholpen met alles wat erin de eerste dagen op je afkomt. Henria is een ervaren kraamverzorgster die dingen ziet die andere gauw over het hoofd ziet.De borstvoeding ging eerst niet lekker, maar door henria’s tips en medische advies was dit zo opgelost. En wat zijn we verwend met heerlijke ontbijtjes en tussendoortjes. Onze oudste zoon bracht en haalde ze vaak van school, dit vond hij fantastisch. Die is dol op haar. Wij hebben familieleden ook Henria geadviseerd! Henria super bedankt, je bent een fantastisch gezellig mens.

Stephanie & André

Ouders van Lance en Lowen, Kraamweek mei 2017

Nooit gedacht dat je een kraamzorg zou kunnen missen maar dat was deze keer toch echt wel het geval. Niet alleen vanwege de fijne zorg, de gezellige ontbijtjes en heerlijke lunches maar ook gewoon als mens. Henria kwam bij ons kramen toen onze derde dochter was geboren. En omdat het hele baby gebeuren ons niet geheel vreemd was kon Henria ook veel tijd besteden aan de andere twee kinderen wat wij als heel fijn hebben ervaren. Vanaf dag 1 hebben de oudste twee kids Henria in hun hart gesloten en heeft de aandacht van Henria er absoluut in bijgedragen dat zij zich gezien en gehoord hebben gevoeld in deze nieuwe situatie. En uiteraard gaf dat voor mij de rust en ruimte om mij op de jongste telg te richten en zelf een slaapje mee te pakken. Aan Henria heb je een kundige, hardwerkende, gezellige duizendpoot die de gehele gezin aandacht geeft en er echt voor zorgt dat je de kraamweek-bubble optimaal kunt beleven en daarmee een prettige start hebt met je gezin en de pasgeboren baby.Wij hebben Henria al aan meerdere mensen aangeraden en zullen dat blijven doen!

Roy, Olga en de meisjes

Ouders van Lizz, Kraamweek maart 2018

Wow, een tweeling! Een dochter van 3 en een zoon van 1, ze krijgen er een broertje en een zusje bij. Al te druk hebben we er ons niet omgemaakt; de kraamtijd. Maar wat waren wij blij met Henria. Niemand maar dan ook niemand heeft zich te kort gedaan gevoeld. De twee oudste zeggen nog steeds: ze maakte zelfs al het eten vrolijk. Henria was een wervelwind, met zeer goede zorg voor de tweeling en mijzelf. Met haar hadden we echt groot feest in huis. Heerlijk gelachen en tijd om te genieten van de baby’s en de pretogen van grote broer en zus. Een vliegende start hadden we samen, THX. We vergeten dat nooit.

Hannie, Cris, Louise, Dirk, Sam en Dorus, Kraamweek januari 2018

Wat een fantastische tijd hebben we door Henria gehad! Als nieuwbakken moeder komt er enorm veel op je af de eerste periode. Je loopt over van emoties, onzekerheden, blijheid en geluk. Wat kan Henria hier goed mee omgaan. Ze is doortastend, pakt door en weet altijd de juiste snaar te raken. Het is zo fijn dat Henria bij binnenkomst weet waar jij als moeder en gezin behoefte aan hebt. Ze zorgt voor echt de meest fanastische ontbijtjes, troost, zorgt voor je mini-me, maakt je huis aan kant, altijd tijd voor een fijn praatje en voorziet je van de meest fantastische adviezen! Ik denk dat ik met mijn gezin geen betere kraamhulp heb kunnen wensen! Ik raad iedereen Henria aan. En mocht er een 2e komen, dan bel ik Henria zeker weer op!

Familie van Santen

Ouders van Stijn, Kraamweek juni 2017

Being from the United States, the idea of having someone come to your home to help you acclimate to parenthood seemed very foreign to me. However, after meeting Henria I immediately felt comfortable with her and was looking forward to having her help my husband and I adjust into our new role as parents. Henria’s upbeat personality and giving nature make her the most attentive and nurturing person to have around you after giving birth. She is a cross between Mary Poppins, Nanny McFee and a close friend. During the ten days that we spent with Henria we learned so much about caring for an infant as well as trusting ourselves as new parents. She taught us how to help our son transition to his new home while simultaneously helping us maintain our sanity. I cannot sing Henria’s praises enough. She is thoughtful, considerate, beyond efficient – and most importantly extremely knowledgeable. If in the future I am ever fortunate enough to have another child I will definitely turn to Henria for her expertise and guidance. In the meantime, I will continue to stay in touch with Henria as I now consider her a friend of our growing family.

Vanessa and Johannes

Ouders van Niko , Kraamweek november 2018

My wife and I wanted to share our experiences to express our deep felt appreciation for the care and services provided by our kraamverzorgende Henria van der Veen.  As expats living in a foreign country, giving birth and going through the tremendous life changes of having our first baby is filled with many unknowns, concerns, and uncertainties.  We had no idea what to expect when we first arrived home from the hospital, and were so grateful to have been in Henria’s care.  We could not have chosen a more wonderful person to be our kraamverzorgende.

From the very first meeting, just a few minutes after we arrived home form the hospital Henria was instrumental in not only taking care of the baby, but taking care of two new parents as well.  Henria has a natural way about her care that is so warm and comforting that she instantly became a household favorite, to which we looked forward to seeing her each and every day.  It is evident in the way she takes care of people that this is her true passion, and she genuinely cares deeply about the wellbeing of her clients and does everything in her power to ensure everyone is taken care of. .In addition to the incredibly warm and comforting care we received from Henria, we also learned so much in the time she was with us.  Each day we learned more about proper baby care, and how to adjust to the arrival of our baby boy.  The instructions and demonstrations she provided have been invaluable to our family.  She took care not to simply show us a variety of infant care techniques, but to help us learn for ourselves so that we would remain confident after her time with us had ended.

The Leahy family

Ouders van Frederik, Kraamweek januari 2016

Henria took care of our family for the birth of both our children. We intentionally looked for her when we learned to expect our second baby. She is a professional with the capital P who works with the heart, this resulting into obtaining all relevant information and support for the healthy growth of your baby and for the well being of the family as a whole, having a perfectly ordered house and eating delicious meals as well as having a very positive and emphatetic person around you in a delicate period of your life. Thanks to Henria we have become more self-confident parents.

We strongly recommend Henria!
Orsola and Len

Ouders van Mateo, Kraamweek oktober 2018