Home 9 Referenties

Referenties

Ben je benieuwd hoe andere ouders de kraamzorg van de Babynurse hebben ervaren? Lees hier de reviews!

Een vriendin van ons heeft Henria aanbevolen, ze gaf aan dat het met Henria een topweek zou worden. Al bij het eerste telefoongesprek voelde het super goed en het klikte. Henria beloofde ons een feestje en dat werd het uiteindelijk ook. Ondanks dat onze week iets anders verliep dan we hadden verwacht hebben wij dankzij Henria toch enorm genoten. We zijn tijdens de kraamweek niets te kort gekomen ondanks dat zij in de loop van de week een tweede gezin erbij kreeg. Wanneer je voor Henria kiest weet je dat je een gezellige, spontane, lieve maar vooral deskundige kraamverzorgster in huis hebt. Wij raden Henria zeker aan, het beloofd een gezellige feestelijke week te worden. Mocht er bij ons ooit een tweede komen dan bellen we haar meteen.
Ed, Hanneke & Milly

Kraamweek september 2020

Wat een geluk dat lieve tante Hen (zo noemen we haar) voor ons kwam zorgen tijdens de kraamweek van ons eerste kindje. Wij hebben enorm genoten van de ontbijtjes, de luxe lunch elke dag weer en de dinertjes die ze voor ons voorbereidde. Het eten was altijd een feestje! Naast het lekkere eten, zorgt, wast, coacht, lacht Henria als de beste. Het liefst hadden wij tante Hen voor altijd gehouden, maar wij gunnen andere papa’s, mama’s en baby’s ook de geweldige zorg van de Babynurse!
Lester, Kirsten en Didi

Kraamweek september 2020

Wij hebben Henria twee keer als babynurse in ons huis gehad. Wij vonden haar fantastisch omdat ze van de kraamweek echt een feestje maakt. Ze heeft ons alle praktische zaken rondom het verzorgen van onze zoontjes bijgebracht en ze wist goed in te spelen op onze onzekerheid als nieuwe papa en mama. We genoten daarnaast van het heerlijke eten (waar ze ook echt een feestje van maakt) en een schoon huis. Tijdens de tweede kraamweek heeft ze ook direct het hart gestolen van onze oudste zoon, hij heeft het een maand later nog steeds over haar. Henria is goed in haar vak, hartelijk, betrokken en doortastend. Daarnaast is ze gewoonweg een super lieve vrouw. Wij raden haar zonder twijfel aan!

Bart, Patricia, Jasper en Hugo

Kraamweken mei 2017 en juli 2020

Wij hebben een fantastische kraamweek gehad. Dit hadden we voornamelijk te danken aan Henria. Ze is een warm en vrolijk persoon maar ook erg professioneel. Ze heeft ons als kersverse ouders onwijs veel geleerd; hoe te zorgen voor ons eerste kindje, de borstvoeding maar ook het belang van rusten. Ze heeft ons alle drie daarnaast ook onwijs vertroeteld met heerlijke ontbijtjes, lunch en zelfs ovenschotels. Door haar hebben we ook het vertrouwen gekregen dat we ook zonder hulp voor onze dochter konden zorgen. Al hoewel we Henria daarna natuurlijk wel hebben gemist. We hopen dat ze in de toekomst nog eens bij ons langs komt en we zouden haar dus aan iedereen aanbevelen!

Marit, Benjamin en Josephine

Kraamweek juni 2020

Henria heeft bij ons gekraamd toen we onze tweede dochter kregen. Ik was heel bang dat onze oudste dochter er moeite mee zou hebben. En ik wilde dat voor haar de kraamtijd (en daarna natuurlijk) ook een feestje zou zijn. De kracht van Henria is dat ze niet alleen voor de moeder en de pasgeboren baby zorgt, ze zorgt voor je hele gezin. We werden geadviseerd om haar te betrekken bij de zorg voor de jongste en dat heeft goed gewerkt. Onze dochters kunnen het goed met elkaar vinden. Mijn oudste dochter is wat woordjes rijker en vond het heel gezellig met Henria. Het was fijn dat Henria haar ook vermaakte zodat ik kon rusten. Verder hebben we heerlijk gegeten, elke maaltijd was een feestje. En toen de kraamzorg erop zat had ik het gevoel dat ik het prima aankon. Henria kijkt wat je nodig hebt en speelt daarop in. Ze geeft adviezen, maar drukt ze niet door. Ze zet zich voor de volle 100% in en dat zie je in alles. Zo lette ze bij het boodschappen doen zelfs op de merken die ik normaal haal. Ik vind haar een heel prettig, warm en gezellig persoon en ben dankbaar voor de fijne tijd die we met haar gehad hebben.

Fam. Petronella

Kraamweek april 2020

Allereerst WAUW!!! Wat een fantastische kraamweek was het weer! Ja weer want lieve Henria mocht voor de 2de keer bij ons komen. Eerste keer dat ze bij ons was dat was voor ons 2de kindje. Het was toen al een geweldige kraamweek. En nu voor de 2de keer mocht Henria weer langs komen voor ons 3de kindje! Wat hebben we gelachen gehuild veel geknuffeld. Veel tranen gelaten omdat je ook weer weg ging! Je heb me zo goed verzorgd in de kraamweek me 2 andere kindjes vermaakt en natuurlijk ook papa goed geholpen. Je bent van binnen en van buiten een fantastische vrouw! Luistert goed naar de wensen in huis. Zorgt dat de moeder goed haar rust pakt, maakt de lekkerste en vrolijksten ontbijtjes klaar voor ouders en kinderen! Een feestje op je bord. Het was gewoon weer een geweldige kraamweek! Hernia is gewoon in 1 woord FANTASTISCH!!! 

Jessica Kees Joanna Dani en Yara(mowgli)

Kraamweek januari 2020

Wauw, wat hebben we een geweldige kraamweek gehad met HenriaBij de intake geeft ze aan er een feestje van te maken en dit heeft ze ook zeker waargemaakt! Elke dag begon met een fantastisch ontbijtje op bed. Wassen, boodschappen doen, niets was teveel. En natuurlijk het belangrijkste, de zorg voor moeder en kind. Dit deed ze super. Ze heeft veel kennis en straalt proffesionaliteit uit. Wij wisten dat als het af en toe even moeilijk was we van Henria op aan konden. Ze voelde precies aan wat we nodig hadden en gaf je hiermee als kersverse ouders van een eerste kindje zelfvertrouwen. Na het afsluiten van de kraamweek hebben we haar ook echt gemist! Henria is een warm, lief, vrolijk en gezellig persoon die wij aan iederen zouden aanraden!

Bart, Eliza en Kai

Kraamweek maart 2019

Een eerste kindje krijgen is overweldigend, vooral bij het eerste kind. Alles is nieuw en de start kan soms niet zo soepel verlopen als je had gehoopt. Henria heeft mij overal doorheen gesleept en het gevoel gegeven dat ik het kan als kersverse moeder! Ze is een warm, vrolijk en eerlijk persoon. Eigenschappen die je nodig hebt in zo’n week!

Familie Scholten

Ouders van Sara, Kraamweek oktober 2017

  Met Henria heb je een fantastische kraamverzorgster in huis. Zij heeft een warme en gezellige persoonlijkheid en voelt aan als familie. Ook heeft ze heeft veel kennis, helpt ontzettend goed mee in huis en kan fantastisch koken. Ook doet ze heel veel extra’s voor moeder en kind! Wij hebben een heerlijke tijd met haar gehad en hopen dat zij in de toekomst nogmaals bij ons komt! Ik zou haar dan ook zeker aan iedereen aanraden!
Familie Abspoel

Ouders van Sam, de eerste echte babynurse baby!!, Kraamweek januari 2018

De laatste week van mijn zwangerschap in contact gekomen met Henria. Mijn eerste kraamzorg kon niet meer komen. Mijn verloskundige zei: Bel Henria! Diezelfde dag met Henria aan de telefoon gezeten en alles geregeld! Een last van mijn schouders. Vanaf het moment dat Henria bij ons binnen kwam, voelden wij dat het helemaal goed zat. Vanaf dag 1 heeft ze ons met alles geholpen. Ze helpt met alles; van het zorgen voor en zoveel geleerd. Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Vrolijk, lief, humor en ze zorgt niet alleen voor de baby maar voor het gezin. Zoveel goede tips en advies gekregen. Wij hebben genoten in de kraamweek. De ontbijtjes en de lekkere schotels missen we nog steeds. Bij alle zwangere vriendinnen om mij heen, raad ik Henria aan.

Dylan & Camille

Ouders van Julie, Kraamweek februari 2018

Wij hadden ons geen betere kraamweek kunnen wensen. En dat hebben we voor een groot deel te danken aan babynurse Henria! Wij hebben Henria leren kennen als een betrokken, zorgzame, energieke en daadkrachtige kraamhulp. Iemand die weet waar ze het over heeft en precies aanvoelt waar behoefte aan is in het gezin.Henria heeft aandacht en zorg voor moeder en baby, zorgt ervoor dat het huis aan kant is, maakt de mooiste ontbijtjes en fruithapjes voor de kersverse ouders en verzorgde bij ons een traktatie voor het kinderdagverblijf die zo leuk was dat het zonde was om op te eten. Daarnaast voelt Henria ook feilloos aan welke emoties er spelen bij moeder (en vader!) en biedt een luisterend oor, schouder om op te huilen en advies wanneer nodig. Naast de perfecte zorg die Henria biedt, brengt ze ook een stuk vrolijkheid en humor mee en eigenlijk is niets haar te gek. Zo maakte ze veel lol met ons 3-jarig zoontje Aidan, die al na dag 1 ’s ochtends bovenaan de trap zat te wachten tot Henria er weer was. Zo was de kraamweek ook voor hem een feestje! Kortom, Henria biedt het complete pakket voor het hele gezin en we kunnen dan ook niet anders dan haar van harte aanraden!

Familie Kesarlal

Ouders van Lilian , Kraamweek november 2017

Met Henria wordt elke kraamweek een kraamfeest. Wat zijn wij goed geholpen met alles wat erin de eerste dagen op je afkomt. Henria is een ervaren kraamverzorgster die dingen ziet die andere gauw over het hoofd ziet.De borstvoeding ging eerst niet lekker, maar door henria’s tips en medische advies was dit zo opgelost. En wat zijn we verwend met heerlijke ontbijtjes en tussendoortjes. Onze oudste zoon bracht en haalde ze vaak van school, dit vond hij fantastisch. Die is dol op haar. Wij hebben familieleden ook Henria geadviseerd! Henria super bedankt, je bent een fantastisch gezellig mens.

Stephanie & André

Ouders van Lance en Lowen, Kraamweek mei 2017

Nooit gedacht dat je een kraamzorg zou kunnen missen maar dat was deze keer toch echt wel het geval. Niet alleen vanwege de fijne zorg, de gezellige ontbijtjes en heerlijke lunches maar ook gewoon als mens. Henria kwam bij ons kramen toen onze derde dochter was geboren. En omdat het hele baby gebeuren ons niet geheel vreemd was kon Henria ook veel tijd besteden aan de andere twee kinderen wat wij als heel fijn hebben ervaren. Vanaf dag 1 hebben de oudste twee kids Henria in hun hart gesloten en heeft de aandacht van Henria er absoluut in bijgedragen dat zij zich gezien en gehoord hebben gevoeld in deze nieuwe situatie. En uiteraard gaf dat voor mij de rust en ruimte om mij op de jongste telg te richten en zelf een slaapje mee te pakken. Aan Henria heb je een kundige, hardwerkende, gezellige duizendpoot die de gehele gezin aandacht geeft en er echt voor zorgt dat je de kraamweek-bubble optimaal kunt beleven en daarmee een prettige start hebt met je gezin en de pasgeboren baby.Wij hebben Henria al aan meerdere mensen aangeraden en zullen dat blijven doen!

Roy, Olga en de meisjes

Ouders van Lizz, Kraamweek maart 2018

Wow, een tweeling! Een dochter van 3 en een zoon van 1, ze krijgen er een broertje en een zusje bij. Al te druk hebben we er ons niet omgemaakt; de kraamtijd. Maar wat waren wij blij met Henria. Niemand maar dan ook niemand heeft zich te kort gedaan gevoeld. De twee oudste zeggen nog steeds: ze maakte zelfs al het eten vrolijk. Henria was een wervelwind, met zeer goede zorg voor de tweeling en mijzelf. Met haar hadden we echt groot feest in huis. Heerlijk gelachen en tijd om te genieten van de baby’s en de pretogen van grote broer en zus. Een vliegende start hadden we samen, THX. We vergeten dat nooit.

Hannie, Cris, Louise, Dirk, Sam en Dorus, Kraamweek januari 2018

Wat een fantastische tijd hebben we door Henria gehad! Als nieuwbakken moeder komt er enorm veel op je af de eerste periode. Je loopt over van emoties, onzekerheden, blijheid en geluk. Wat kan Henria hier goed mee omgaan. Ze is doortastend, pakt door en weet altijd de juiste snaar te raken. Het is zo fijn dat Henria bij binnenkomst weet waar jij als moeder en gezin behoefte aan hebt. Ze zorgt voor echt de meest fanastische ontbijtjes, troost, zorgt voor je mini-me, maakt je huis aan kant, altijd tijd voor een fijn praatje en voorziet je van de meest fantastische adviezen! Ik denk dat ik met mijn gezin geen betere kraamhulp heb kunnen wensen! Ik raad iedereen Henria aan. En mocht er een 2e komen, dan bel ik Henria zeker weer op!

Familie van Santen

Ouders van Stijn, Kraamweek juni 2017

Being from the United States, the idea of having someone come to your home to help you acclimate to parenthood seemed very foreign to me. However, after meeting Henria I immediately felt comfortable with her and was looking forward to having her help my husband and I adjust into our new role as parents. Henria’s upbeat personality and giving nature make her the most attentive and nurturing person to have around you after giving birth. She is a cross between Mary Poppins, Nanny McFee and a close friend. During the ten days that we spent with Henria we learned so much about caring for an infant as well as trusting ourselves as new parents. She taught us how to help our son transition to his new home while simultaneously helping us maintain our sanity. I cannot sing Henria’s praises enough. She is thoughtful, considerate, beyond efficient – and most importantly extremely knowledgeable. If in the future I am ever fortunate enough to have another child I will definitely turn to Henria for her expertise and guidance. In the meantime, I will continue to stay in touch with Henria as I now consider her a friend of our growing family.

Vanessa and Johannes

Ouders van Niko , Kraamweek november 2018

My wife and I wanted to share our experiences to express our deep felt appreciation for the care and services provided by our kraamverzorgende Henria van der Veen.  As expats living in a foreign country, giving birth and going through the tremendous life changes of having our first baby is filled with many unknowns, concerns, and uncertainties.  We had no idea what to expect when we first arrived home from the hospital, and were so grateful to have been in Henria’s care.  We could not have chosen a more wonderful person to be our kraamverzorgende.

From the very first meeting, just a few minutes after we arrived home form the hospital Henria was instrumental in not only taking care of the baby, but taking care of two new parents as well.  Henria has a natural way about her care that is so warm and comforting that she instantly became a household favorite, to which we looked forward to seeing her each and every day.  It is evident in the way she takes care of people that this is her true passion, and she genuinely cares deeply about the wellbeing of her clients and does everything in her power to ensure everyone is taken care of. .In addition to the incredibly warm and comforting care we received from Henria, we also learned so much in the time she was with us.  Each day we learned more about proper baby care, and how to adjust to the arrival of our baby boy.  The instructions and demonstrations she provided have been invaluable to our family.  She took care not to simply show us a variety of infant care techniques, but to help us learn for ourselves so that we would remain confident after her time with us had ended.

The Leahy family

Ouders van Frederik, Kraamweek januari 2016

Henria took care of our family for the birth of both our children. We intentionally looked for her when we learned to expect our second baby. She is a professional with the capital P who works with the heart, this resulting into obtaining all relevant information and support for the healthy growth of your baby and for the well being of the family as a whole, having a perfectly ordered house and eating delicious meals as well as having a very positive and emphatetic person around you in a delicate period of your life. Thanks to Henria we have become more self-confident parents.

We strongly recommend Henria!
Orsola and Len

Ouders van Mateo, Kraamweek oktober 2018

 Volg mij