Home 9 Referenties

Referenties

Ben je benieuwd hoe andere ouders de kraamzorg van de Babynurse hebben ervaren? Lees hier de reviews!

 • Bij de intake klikte het direct en wisten wij meteen dat het heel fijn zal zijn dat Henria bij ons zal komen kramen. Heel fijn want de eerste gedachten die door ons heen ging was oh nee, een week lang een vreemde in huis. Dit gevoel was direct weggenomen na de eerste kennismaking.

  Henria heeft alle verwachtingen dubbel en dwars waargemaakt, wat heeft zij ons geholpen, ondersteund, gecoacht in deze bijzonder tijd van ons leven. We hebben veel geleerd, gehuild maar ook veel gelachen, voor alles was er ruimte.

  Henria doet haar werk echt op een hele mooie, eigen manier. Zij is zichzelf; ontzettend lief en kundig. Het is echt ongelooflijk hoe intens en vertrouwd contact er mogelijk is in z’n korte tijd. Henria heeft ons echt in watten gelegd. Ontbijt, lunch en zelfs ons avondeten werd voorbereid. Dit alles werd restaurantwaardig klaargemaakt.
  Henria heeft ons zekerder laten voelen waardoor wij nu met zelfvertrouwen naar de toekomst kijken samen met onze dochter. Ook werd onze hond goed verzorgd, kreeg veel liefde en aandacht, wat wij hem op dat moment niet konden bieden.

  Wij vonden het echt een feestje, kijken terug op een prachtige kraamweek. We hopen oprecht dat Henria bij ons tweede kindje ook komt kramen.Henria heeft een bijzonder plekje in ons hart


  Merel, Sandy, Lara en Xavi | Kraamweek november 2021

 • Wat een waanzinnige start van ons nieuwe leven. Thuis komen met ons wondertje en dan zo fijne lieve vrouw die ons bij stond met de start als nieuw gezin.

  Voor mij is iemand toelaten in mijn huis echt een ding. Dus ook best een opgave iemand uit te zoeken die hopelijk een beetje bij ons zou passen. Iemand die ik zo dichtbij laat, in mijn huis en bij mijn pasgeboren baby’tje.

  Toen ik wist dat ik zwanger was kon de zoektocht beginnen. Ik had een aantal namen voorbij horen komen bij mijn verloskundige en ben samen met mijn vader gaan uitzoeken wie het zou worden.
  Bij jou foto, voelde we gelijk je warmte.
  Na ons eerste telefoongesprek voelde het al goed! De gehele zwangerschap hebben we regelmatig contact gehad en opeens was het zover, je stond samen met mijn moeder ons op te wachten, je pakte me beet en de kraamtranen vloeide over m’n wangen. Het was alsof je helemaal bij de familie hoorde. Lieve Hen je hebt onze harten veroverd! Niet alleen die van mij en mijn zoontje, maar ook die van mijn vriend en mijn ouders!
  Super super bedankt voor de goede zorgen en de mooie foto’s!

  Dikke kus en warme knuffel van ons


  Ricky&Stash en Baby Mack | oktober 2021

 • We hebben door Henria een hele fijne kraamtijd gehad. Mede door haar warmte, de fijne gesprekken en haar enorme geduld. Maar ook het mogelijk maken van onze extra slaapuurtjes, de heerlijke ontbijtjes en het uitlaten van viervoeter Harvey werd onwijs gewaardeerd. Bedankt dat je tijd had voor ons gezin!


  Sander, Robin, Lavie-Juliët & Harvey | Kraamweek augustus 2021

 • Henria was onze rockstar! Na een pittige bevalling van 5 dagen die uiteindelijk met een keizersnee eindigde, kwamen we na een week ziekenhuis uitgeput met onze zoon naar huis. Henria was er en nam gelijk de touwtjes over. Ze heeft zo veel positive energie dat het besmettelijk is en haar rustige manier je te verzekeren dat alles goed komt was precies wat we nodig hadden.

  We hadden een baby met een hoge  bilirubinegehalte die ook veel afgevallen was, ik had twee grote doorligplekken op allebei de hielen, die meer pijn deden dan mijn keizersnede wond en we waren alle drie dood moe.

  Henria heeft ervoor gezorgd dat de huisarts en verloskundige bijna iedere dag langs kwamen om voor ons allebei te zorgen. Ze heeft zelf zo meegeleefd dat ze ervoor zorgde dat iedereen deed wat nodig was. Ze heeft medicijnen, een passend voedingskussen en BH’s geregeld en de medische en ook psychische zorg 100% overgenomen.

  Ze zag heel goed dat we samen de hele bevalling nog moesten verwerken en ook al wilden we er niet over praten heeft zij ervoor gezorgd dat we het toch deden. Ondanks alle problemen hebben we ook intens kunnen genieten, met mooie ontbijten, heel veel gesprekken, iedere dag een lief briefje van Henria in ons kraamboek, veel huid op huid, douchen met onze baby en heel veel knuffelen. Het enige nadeel was dat was dat we niet meer tijd hadden met Henria!

  Iedere ochtend eet ik mijn ontbijt nog met blauwe muisjes en denk heel graag aan Henria en onze kraamweek terug.


  - Wesley, Sophie & Baby Christian | Kraamweek: augustus 2021

 • Via via hadden wij van de Babynurse gehoord. Er werd ons verteld dat we er vroeg bij moesten zijn. Dus bij 9 weken gebeld, wat eigenlijk al laat was. Gelukkig kon Henria wat schuiven en plek voor ons vrij maken. Op het moment van dit schrijven is het inmiddels 2 maanden geleden en kijken wij er nog steeds met een heel erg goed gevoel op terug. We hebben genoten van de lekkere ontbijtjes en lunches. Onze 1e dochter vond het maar al spannend zo’n nieuw leven in het gezin. Hier heeft Henria ons ook ontzettend goed bij geholpen. Voor ons is de kraamweek echt voorbij gevlogen dankzij Henria’s natuurlijke zorgen op de juiste momenten. We hebben Henria in ons hart gesloten en zullen haar zeker benaderen bij een eventuele gezinsuitbreiding.


  - Familie Reinders | Kraamweek: april 2021

 • Wat ben je een fantastisch mens, een geweldige vrouw die steengoed is in haar vak! Dankzij jouw was de kraamweek een waar feestje! Niet alleen voor mij en onze kersverse dochter Ianthe was je lief, leuk en grappig maar ook voor onze jongens Floris en Oscar én dat maakte voor Joost en mij het plaatje helemaal compleet!

  Niets is je te gek! Doktersjassen aan, en mama haar temperatuur en bloeddruk werd dagelijks door dokter Floris en dokter Oscar gecontroleerd, fantastisch! Met Floris naar het strand (hij zingt nog steeds Piep Piep Hallo, piep piep hallo, Calimero), eindeloos high five, boks en bliksem met donderstraal Oscar. Beschuit met muisjes voor al het kraambezoek of iets anders lekkers wat je uit de keuken tovert! Ontbijt op bed, voor ons alle vijf, te gek! Hele bed onder de muisjes:-)

  Daarnaast observeer je en als er iets niet naar je zin is handel je daar accuraat naar of het nu Ianthe is die net iets te hard huilt en een bezoekje aan de osteopaat is zo geregeld of dat ik mijn rust moest pakken, en dat je was heel heel fijn! Dank voor alles lieve Hen!


  - Charlotte, Joost, Floris, Oscar en Ianthe | Kraamweek: maart 2021

 • Wij hebben Henria leren kennen omdat ze in december 2016 bij onze broer/zwager en schoonzus had gekraamd. Toen ik Henria voor het eerst zag was er gelijk een klik! Niet lang daarna is Henria voor zichzelf begonnen en sindsdien is zij de kraamzorg van onze familie. Wij noemen haar ook wel ‘tante Hen’. Henria heeft inmiddels al bij 12 baby’s kraamzorg gegeven waarvan 2 baby’s helaas te mooi waren voor deze wereld. Henria is nauw betrokken bij de familie en is als eerste op de hoogte als er weer een baby op komst is.

  Henria kwam bij ons voor de 2e keer kraamzorg geven en het was weer een feestje! Het was een bijzondere week omdat mijn schoonzus 2 dagen daarvoor was bevallen en omdat Henria aanwezig was bij mijn bevalling. Dit was een fijne ervaring omdat Henria ons kent maar ook omdat ze goed aanvoelde waar de behoefte lag. Henria heeft die week gedubbeld bij beide gezinnen en draaide haar hand daar niet voor om. We zijn niks te kort gekomen en hebben genoten van de ontbijtjes, de lunch, avond eten en zelfgemaakte appeltaart.  Henria is een heel warm, open en eerlijk persoon en maakt alles bespreekbaar. Het is heel fijn om de hele week één vast gezicht te hebben. Henria geeft je de juiste tools en adviezen voor je kersverse newborn. Ook heeft Henria een groot professioneel netwerk. Als afsluiter hebben we met elkaar uitgebreid geluncht en daarna afscheid genomen met een lach en een traan want wat vliegt de kraamweek voorbij. Henria is een geweldige vrouw en doet haar werk met haar hart! Wij wensen elke ouder Henria toe want het is geen feest als tante Hen niet is geweest.


  Bas, Renate, Pepijn & Lucas | Kraamweek: maart 2021