Aanmelden

Home 9 Aanmelden

meld je aan

Belangrijk: I.v.m. met Covid-19 is het gedurende de kraamweek toegestaan om 1 persoon te ontvangen en de 1,5 meter in acht te nemen. lntakegesprekken vinden thuis plaats op 1,5 meter afstand. Ik houd mij aan de richtlijnen van het RIVM. Dit kan mogelijk leiden tot aanpassingen in de zorg en zorguren. Uiteraard zullen de regels van dat moment van toepassing zijn, dus dit kan in jouw kraamweek veranderen. 

Vul hieronder het aanmeldformulier in om je in te schrijven.
Ik neem z.s.m. contact met je op, om te bespreken of ik beschikbaar ben rond je uitgerekende datum. Na de aanmelding ontvang je het inschrijfformulier, de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. De persoonlijke intake volgt rond de 34e week van je zwangerschap. Heb je vragen? Stuur dan even een email naar henria@debabynurse.nl 

Zorgverzekeraar

Kraamzorg wordt vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering, minus een wettelijke eigen bijdrage. De wettelijke eigen bijdrage wordt vergoed op basis van je aanvullende verzekering. Controleer dit bij je zorgverzekeraar. Het aantal uren waar je recht op hebt, is gebaseerd op het Landelijk Indicatie Protocol Kraamzorg (LIP). Na je bevalling wordt gekeken of het aantal uren geïndiceerde zorg voldoende is. Later in de week vindt nog een derde indicatiemoment plaats.

Intake

De intake zal bij jou thuis plaats vinden. Als gediplomeerd en ervaren kraamverzorgende kan ik je adviseren en informatie verstrekken over wat je kunt verwachten van de kraamzorg en de kraamperiode. In het gesprek vraag ik naar jouw of jullie wensen en verwachtingen, zodat mijn zorg zoveel mogelijk op jullie situatie aansluit. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd op het intakeformulier en in het zorgplan.

PARTICULIERE KRAAMZORG

Mocht je extra (particuliere) zorg willen of nodig hebben, dan kan dat. Je kunt zelf bepalen met hoeveel uren en/of dagen je je reguliere kraamzorg uitbreidt. Misschien voel je je nog onzeker omdat je baby veel huilt en je niet goed weet wat je het beste kunt doen of omdat je oververmoeid bent. Ik zorg ervoor dat je kunt uitrusten, zal je ondersteunen en geef je gaandeweg aanwijzingen en adviezen. Zo kun je je ontspannen en zekerder voelen. Je krijgt de structuur terug in de dag. Particuliere zorg kun je vooraf regelen, maar je kunt het ook tijdens de zorg of na de zorg nog met mij afspreken. De kosten die ik hiervoor bij je in rekening breng kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar. Ik hanteer het geldende tarief voor kraamzorg dat is vastgesteld door de NZA.

Meld je hier aan voor beschikbaarheid:

Hoe heb je mij gevonden?

6 + 10 =

Pin It on Pinterest

Share This